wtorek, 21 listopada 2017

Czekoladki kakaowe


Czekoladki kakaowe


  • 400 g mleczka kokosowego light (do kupienia w lidlu)
  • 2 łyżki ksylitolu
  • 40 g oleju kokosowego
  • 50 g kakao
Wszystkie składniki łączymy w kąpieli wodnej. Przelewamy masę do foremki i wkładamy do zamrażarki na godzinę. Przechowujemy w zamrażarce.
Ps. Przed zjedzeniem wyciągnąć 5 minut wcześniej żeby czekoladka się troszkę rozmroziła;)





Makro jednej czekoladki (z 75) : 15kcal B-0,2g T-1g W-0,5g 


Smacznego!

Codziennie nowe, pyszne zdjęcia!  INSTAGRAM

5 komentarzy:

Jak już tu jesteś - wyraź swoją opinie, a ja na pewno zajrzę do Ciebie;)
Podoba Ci się mój blog? - Zaobserwuj;)